Επανεκλογή του Π. Καμμένου στην ηγεσία των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία με την ύψωση καρτών από τους συνέδρους. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ενω για τη θέση του γενικού γραμματέα ο κ. Καμμένος πρότεινε τον Θύμιο Δρόσο.  

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης είπε ότι στον νόμο που θα έλθει ως το τέλος Δεκεμβρίου, και στο σκέλος του που θα αφορά τις βιώσιμες ή τις θεωρούμενες δυνάμει βιώσιμες επιχειρήσεις, ο υπολογισμός των εγγυήσεων ακίνητης περιουσίας θα γίνεται βάσει της εμπορικής αξίας και όχι της αντικειμενικής, ενώ θα συνυπολογίζεται και η επίπτωση της κρίσης στην διαμόρφωση των αξιών αυτών.

Επίσης σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις που είναι πτωχευμένες, έκανε λόγο για «δεύτερη ευκαιρία» ώστε ένας πτωχός έμπορος να έχει τη δυνατότητα επανεισόδου στην αγορά όχι μετά από 15 χρόνια, αλλά μετά από πέντε.

Επισήμανε ότι αν κάποιες από τις πτωχευμένες επιχειρήσεις συνενωθούν και παρουσιάσουν βιώσιμο σχέδιο ανάπτυξής τους, τότε η είσοδός τους στην αγορά, μέσω απόκτησης ενημερότητας, θα είναι άμεση.

Ο κ. Μαυραγάνης είπε ότι η οικονομική ανύψωση της χώρας θα επέλθει μέσω των επενδύσεων στρατηγικού ενδιαφέροντος, ενώ τόνισε ότι είναι καθοριστικό το δίπολο Ελλάδα-Τουρκία, επισημαίνοντας ότι ήδη η Ελλάδα συνιστά πόλο έλξης επενδύσεων.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ιστορία θα γράψει για τη συμβολή των Αλ. Τσίπρα- Παν. Καμμένου και Ν. Κοτζιά στην γεωπολιτική εξύψωση της χώρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα