Φώφη με βαριοπούλα κατά του Βενιζέλου!

Είπε εμμέσως ότι «αυτοεξευτελίζεται»

Καυστική δήλωση για τον Ευάγγελο Βενιζέλο από τη Φώφη Γεννηματά, που ανεβάζει τους τόνους. Τον κατηγόρησε, χωρίς να τον κατονομάσει, για bullying προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει «συμπλήρωμα» της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ και σχετικά με τις κατά καιρούς δηλώσεις διαφοροποίησής του από την επίσημη γραμμή της αυτόνομης πορείας, η πρόεδρος του κόμματος είπε ότι «είναι δικό του θέμα το πόσο θέλει να αυτοεξευτελιστεί».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον Σκάι, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον πρώην πρόεδρο Ευ. Βενιζέλο, εναντίον του οποίου εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη. Χαρακτήρισε, συγκεκριμένα, αστειότητες την κριτική ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στήριξε τις θέσεις της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΣΡ και τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο και χυδαίο να μας κατηγορούν για πολιτική συναλλαγή», προσθέτοντας ότι «όσες πιέσεις και εάν δεχτήκαμε, δεν γίναμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και, όσες επιθέσεις και εάν δεχόμαστε, δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα της Ν.Δ.».

Επίθεση

Την έμμεση, πλην σαφέστατη επίθεση σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη συνέχισε, τονίζοντας: «Αυτό αποτελεί και απάντηση στο συνεχιζόμενο bullying αυτών που νομίζουν ότι θα μας υποχρεώσουν να γίνουμε συμπλήρωμα της Δεξιάς. Γραμμή δεν θα αλλάξουμε. Ας το πάρουν απόφαση. Με τα ψέματά τους απλά εκτίθενται».

Για να καταλήξει με μια βαριά έκφραση σε βάρος του πρώην προέδρου, δείχνοντας ότι το γυαλί στις σχέσεις των δύο όχι απλά έχει ραγίσει, αλλά έχει σπάσει: «Τα κουτσομπολιά τα οποία γράφονται χαρακτηρίζουν αυτούς που τα γράφουν, γιατί το πόσο θέλει κανείς να αυτοεξευτελιστεί είναι δικό του θέμα και προσωπική του επιλογή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα