Με μισόλογα λέει η Φώφη «φύγε» στον Ευ. Βενιζέλο

Και ξαφνική εμπλοκή του Κ. Λαλιώτη στο θέμα αποχώρησης του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα έστειλε πάλι στον Ευάγγελο Βενιζέλο η Φώφη Γεννηματά. «Είμαστε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που πρέπει πια όλοι να σεβόμαστε και να στηρίζουμε στον δημόσιο διάλογο τις συλλογικές αποφάσεις» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος ίσως δοθεί σήμερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παγουλάτου, στην οποία ο κ. Βενιζέλος συμμετέχει ως «πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης».

Η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ, «δείχνοντας» τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε: «Αυτό που με εξόργισε το προηγούμενο διάστημα ήταν η προσπάθεια να φανεί ότι η στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στηρίζεται σε μια πολιτική συναλλαγή». Προφανώς αναφερόταν στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του για την ψήφιση της διάταξης της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ερωτηθείσα σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει, η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως «τα κόμματα προχωρούν μέσα από αποφάσεις της πλειοψηφίας» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει ο κ. Βενιζέλος, γιατί πιστεύω ότι αποδέχεται την πορεία της αυτονομίας, της συνεννόησης και της εθνικής γραμμής».

Ηταν πάντως σαν να έλεγε πως αν δεν τις δέχεται, μπορεί να… αποχωρήσει. Σε άλλη συνέντευξή της υποστήριξε: «Δεν δείχνω την έξοδο σε κανέναν». Στο ίδιο θέμα παρενέβη και ο Κώστας Λαλιώτης με ανακοίνωσή του, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα: «Δεν έχω εισηγηθεί ποτέ είτε στη Φώφη Γεννηματά είτε σε κανέναν άλλον τη διαγραφή του οποιουδήποτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο τη διαγραφή του Ευ. Βενιζέλου» είπε για να προσθέσει: «Βεβαίως, εάν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να φύγουν, είναι δικός τους λογαριασμός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα