Πάνε να αρπάξουν τον Μέσι

Οι Καταλανοί θεωρούν ότι βρετανική ομάδα δίνει 100.000.000 € για να μην ανανεώσει με την  Μπαρτσελόνα

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Η συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Μάργκαρετ Βάις πιστεύει ότι «η ελπίδα είναι η άρνηση της πραγματικότητας». Η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», πάντως, ανέφερε χθες αρχικά ότι ένας ευρωπαϊκός σύλλογος ευελπιστεί να «κλέψει» τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, με μία πρόταση που μοιάζει εκτός οικονομικής, αλλά εντός «κατασκοπευτικής» πραγματικότητας.

Η καταλανική «Sport» έδωσε λίγο αργότερα «μακιαβελική» διάσταση στο θέμα, αποκαλύπτοντας την εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη συνδρομή της αθλητικής εταιρείας Adidas, χορηγού του «Λίο» και των «κόκκινων διαβόλων»! Το δημοσίευμα της «Mundo» εξήγησε ότι οι εκπρόσωποι του Αργεντινού σταρ έχουν λάβει πρόταση 100.000.000 ευρώ από μία ομάδα ώστε να πει «όχι» σε κάθε προσφορά ανανέωσης με τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2018! Μάλιστα, αν και δεν κατονομάζεται ο σύλλογος, το ρεπορτάζ «φωτογραφίζει» τη Μάντσεστερ Σίτι, εξηγώντας ότι «οι “γαλάζιοι” είναι μία ομάδα που θα μπορούσε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο»…

Ωστόσο η «Sport», με τίτλο «Μακιαβελική επιχείρηση του Μουρίνιο (σ.σ.: προπονητής της Γιουνάιτεντ) να αρπάξει τον Μέσι», αποκαλύπτει πρόθεση των Γιουνάιτεντ – Αdidas να τον πείσουν, με αντίτιμο 100.000.000 ευρώ, να μην ανανεώσει, με τον αγγλικό σύλλογο να του προσφέρει στη συνέχεια 50.000.000 ετησίως, αλλά να λαμβάνει ετήσιο μπόνους 100.000.000 από την Adidas!!! Σκοπός των «μνηστήρων» είναι να αποφύγουν τη ρήτρα παραχώρησης των 250.000.000 ευρώ που περιλαμβάνει το συμβόλαιό του Μέσι με τους Καταλανούς.
Προ ημερών η «Marca» αποκάλυψε ότι ο 29χρονος αρνήθηκε να ανανεώσει, επιθυμώντας να συζητήσει με τη διοίκηση όταν λήξει η τρέχουσα συμφωνία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα