Πνεύμα συνεργασίας για τον Απόδημο Ελληνισμό

Με ένα πιο ευέλικτο και συγκεκριμένο σχήμα, ειδικά και διευρυμένα χαρτοφυλάκια, εμπλουτίζεται η πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Σε μία τελετή παράδοσης-παραλαβής, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών από τους υφυπουργούς Γιάννη Αμανατίδη και Τέρενς Κουίκ, δόθηκε το μήνυμα του πνεύματος συνεργασίας και συνέχειας, καθώς και της ειδικής προσοχής από την πλευρά της κυβέρνησης στην ομογένεια.

«Κάνουμε αυτήν την τελετή θέλοντας να δείξουμε τη συνέχεια του κυβερνητικού έργου που δουλέψαμε επί έναν χρόνο, την επιτυχή έκβαση της οποίας εγγυάται ο Τέρενς», τόνισε ο κ. Αμανατίδης, παραδίδοντας τη σκυτάλη των αρμοδιοτήτων για τη Διασπορά στον νέο υφυπουργό για την Ομογένεια, Τέρενς Κουίκ. Φακέλους που, όπως εξήγησε ο κ. Αμανατίδης,
αφορούν το νομοσχέδιο για το ΣΑΕ, τη θέσπιση της Ημέρας Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, επενδυτικά αναπτυξιακά προγράμματα για την περιφέρεια με τη συνδρομή ομογενών επιχειρηματιών που κατάγονται από αυτές τις περιοχές, σοβαρά ζητήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης, και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κόκκινο.

ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα