Διευκρινίσεις για τα εργασιακά ζήτησαν οι θεσμοί

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, στην οπία συμμετείχαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Σταθάκης και η Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου εργασίας, σε ότι αφορά τα εργασιακά, η κ. Αχτσιόγλου επανέλαβε τις γνωστές σε όλους θέσεις. Στην διάρκεια της συζήτησης και οι δύο πλευρές ζήτησαν διευκρινίσεις επί σειράς θεμάτων.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα ανοικτά ζητήματα της β’ αξιολόγησης, εν όψει του Euro Working Group την προσεχή Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, συνεχίζονται οι αλλαγές ώστε να υπάρξει προσέγγιση έως το Euroworking Group την προσεχή Δευτέρα στα λίγα ανοικτά θέματα που απομένουν.

Οι επαφές θα συνεχιστούν την Δευτέρα σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα