Προέβλεψε και πάλι εκλογές ο δακρυσμένος Βασ. Λεβέντης

Εκλογές προέβλεψε για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Λεβέντης και κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη της Ενωσης Κεντρώων σε εγρήγορση, ζητώντας μάλιστα από τον Γιώργο Καρρά, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε, να παραδώσει την έδρα.

Μιλώντας χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Ενωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσει το κόμμα του γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες της» και ζήτησε για πολλοστή φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις και να βρεθούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στο στόχαστρο έβαλε και τον πρώην βουλευτή του Γιώργο Καρρά, κατηγορώντας τον για αχαριστία και επισημαίνοντας ότι οι ψήφοι που πήρε δεν ήταν δικές του αλλά του κόμματος, και τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα. «Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει» είπε.

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να σεβαστούν το Διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές», ενώ κάλεσε τα Σκόπια να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη τη λέξη Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλία του, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων βούρκωσε και άρχισε να δακρύζει όταν αναφέρθηκε στο Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου, τονίζοντας ότι «όλοι οι Ελληνες θα ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για την Ελλάδα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα