Επίθεση με βαρύτατες εκφράσεις του Ζουράρι κατά του Καλαβρύτων

Με βαρύτατες, υπερβολικές εκφράσεις «στόλισε» τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις σε χθεσινή συνέντευξή του, παρακινώντας μάλιστα τον ιεράρχη να… κλειστεί σε μοναστήρι, αντί να λέει αηδίες! Αναλυτικότερα, ο ακαδημαϊκός και νέος υφυπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι αδυνατεί να τα πηγαίνει καλά με τον μητροπολίτη:

«Με τον γέρο, τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, δεν γίνεται να τα έχω καλά. Με τον παλιό χωροφύλακα, το φασισταριό. Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

Επιπλέον, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Αμβρόσιος απολαμβάνει της στήριξης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου επειδή είναι… γεροντάκι! «Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό.

Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής, δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό όπως από τον διάλογο του Χριστού με την πόρνη στην Κανά. Τι να σου πω δηλαδή; Σαν τζιχαντιστής μιλούσε» συνέχισε ο καυστικός κ. Ζουράρις. Πάντως, όπως ξεκαθάρισε, η Ορθοδοξία περιλαμβάνεται στην πολιτιστική συγκρότησή του, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του γνωστού για τις δημόσιες τοποθετήσεις του μητροπολίτη Καλαβρύτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα