«Βουτιά» θανάτου από τον 9ο για φοιτήτρια του ΑΠΘ!

«Μαμά, φεύγω» ήταν τα τελευταία λόγια της

Ραγίζει καρδιές ο χαμός της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, η οποία έκανε βουτιά από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Μαμά, φεύγω» ήταν τα τελευταία λόγια της στο τηλέφωνο στη μητέρα της προτού βρεθεί στο κενό από τον 9ο όροφο του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία», όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών, στην οδό Λέοντος Σοφού. Η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία γίνεται σήμερα, ίσως φωτίσει άγνωστες πτυχές του περιστατικού, ενώ οι γονείς της, οι οποίοι έφυγαν πριν από μερικές μέρες στη Γερμανία για δουλειά, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν την κόρη τους…

Ηταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν έντρομες δύο συμφοιτήτριες της 22χρονης Λίνας Κ. ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι βρήκαν τη φίλη τους βαριά τραυματισμένη με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι, στο πεζοδρόμιο, μπροστά από τη φοιτητική εστία. Η κοπέλα διακομίστηκε ζωντανή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», αλλά λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η πληροφορία για τον θάνατό της διαδόθηκε γρήγορα στα Γιαννιτσά, που ήταν ο τόπος καταγωγής της. Η ίδια ήταν στο παρελθόν αθλήτρια kick boxing και είχε κερδίσει αρκετές διακρίσεις. Τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο, οι σπουδές της και η εργασία που έκανε παράλληλα δεν της επέτρεπαν να ασχολείται με τον αθλητισμό. Η Aστυνομία, η οποία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, συγκλίνει στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα