Εγινε αδελφοκτόνος για τα μάτια μιας γυναίκας!

Οικογενειακή τραγωδία προχθές στην Αγ. Βαρβάρα. To θύμα ξεψύχησε στην αγκαλιά του ηλικιωμένου πατέρα του

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα, με έναν 35χρονο να δολοφονεί με τρεις μαχαιριές τον 38χρονο αδελφό του για τα μάτια μιας γυναίκας, και τον πατέρα τους να παραδίδει τον δράστη στην Αστυνομία. Στην ισόγεια κατοικία της οδού Σταύρου Σαράφη, τα δύο αδέλφια είχαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μια έντονη συζήτηση, που εξελίχθηκε σε άγριο καβγά.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τον 35χρονο να αρπάζει ένα μαχαίρι από το συρτάρι της κουζίνας και να το καρφώνει στην κοιλιά του αδελφού του, που ξεψύχησε λίγο αργότερα στην αγκαλιά του πατέρα του. «Αυτή τη γυναίκα δεν την ξέρω» πρόλαβε να πει το θύμα στον έντρομο ηλικιωμένο, που μέσα σε ένα βράδυ έχασε το πρώτο παιδί του και είδε τον δεύτερο γιο του να οδηγείται στα κρατητήρια.

Δεν κατέθεσε

Μόλις ο τραγικός πατέρας διαπίστωσε ότι ο 38χρονος ήταν νεκρός, οδήγησε τον δράστη σε διπλανό δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν ότι είχε χάσει τη μάχη με τη ζωή, ενώ ο ηλικιωμένος πατέρας, ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών ειδών στην περιοχή, οδήγησε τους αστυνομικούς στο δωμάτιο όπου περίμενε, σε κατάσταση σοκ, ο 35χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως αργά χθες το βράδυ ο δράστης δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση για το τραγικό συμβάν, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί και η συνδρομή ειδικών (γιατροί και ψυχολόγοι), προκειμένου ο αδελφοκτόνος να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν τα κίνητρά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα