Ξέσπασε «πόλεμος» για τα ονόματα της «λίστας Μπόργιανς»

«Πόλεμος» ξέσπασε με αφορμή δημοσίευμα που εμπλέκει τη Φώφη Γεννηματά (φωτό) και τον Γιώργο Παπανδρέου στη «λίστα Μπόργιανς». Πρώην και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντούν με αγωγή σε βάρος της εφημερίδας «Documento», κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, ενώ επιτέθηκαν και στην κυβέρνηση, υπονοώντας ότι βρίσκεται πίσω από το δημοσίευμα.

«Εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες, και δεν έχω να κρύψω τίποτα» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων». Εξαπέλυσε επίσης επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας «με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο πρωθυπουργός. Ας το πάρουν καλά χαμπάρι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα