Ισοβίτης για φόνο υπαλλήλου σε φούρνο και δραπέτης ο δράστης στην Πλ. Θεάτρου

Ισοβίτης για ένοπλη ληστεία μετά φόνου ήταν ο 38χρονος Θεόφιλος Λαζαράκης, που αυτοκτόνησε νωρίτερα το πρωί στην Πλατεία Θεάτρου για να μην συλληφθεί από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον κατεδίωκαν.

Ο Λαζαράκης που ήταν χρήστης ναρκωτικών, στις 11 Ιουνίου 2004 πυροβόλησε και σκότωσε μία υπάλληλο σε φούρνο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Για αυτή του την πράξη καταδικάστηκε σε ισόβια και τον Δεκέμβριο του 2012 παραβίασε τους όρους της άδειας που το δόθηκε από τις φυλακές και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω, με αποτέλεσμα από τις 6 Δεκεμβρίου έως σήμερα να έχει κηρυχθεί δραπέτης.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού στην Πλ. Θεάτρου

Μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Θεάτρου επικράτησε πανικός. Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να σταματήσουν για να ελέγξουν έναν άντρα που κρίθηκε ύποπτος κα αρχικά θεωρήθηκε αλλοδαπός.

Εκείνος αμέσως τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας τον έναν στο δεξί του χέρι. Τότε οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά δίχως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν πυρά αστυνομικών τον πέτυχαν.

Ο δράστης έτρεξε πίσω από ένα κτίριο, στην μέση της πλατείας έσκυψε και μόλις οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

news247.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα