Ο καβγάς της Μαρίλε για το σούσι!

Ενα απίστευτο επεισόδιο εξελίχθηκε στον αέρα, με αφορμή την αποκάλυψη που είχε κάνει μαζί με τη σχετική φωτογραφία-ντοκουμέντο η «δημοκρατία» για το δείπνο με σούσι του Γιώργου Παπανδρέου σε πανάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου και με πρωταγωνιστές τη Γερμανίδα σύζυγο του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, Μαρίλε, και δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη σε πτήση της Παρασκευής 11 Ιουνίου από Αθήνα προς Καστοριά όταν δύο από τους επιβάτες σχολίαζαν το γεγονός λέγοντας μεταξύ άλλων:

 

«Δεν μπορείς να φανταστείς ποιον είδε στο Λονδίνο ο γιος μου που σπουδάζει εκεί την Πέμπτη το βράδυ! Τον Παπανδρέου με τη γυναίκα του και κάποιους άλλους! Πήγανε για... σούσι σε ένα πανάκριβο εστιατόριο του Λονδίνου όπου πηγαίνουν η Μαντόνα και άλλοι celebrities! Ακούς εκεί! Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός πάει να διαπραγματευτεί την 5η δόση του δανείου στο Λουξεμβούργο με τον Γιούνκερ, και αυτός ο αθεόφοβος κάνει σπατάλες στο Λονδίνο»!

 

Η κουβέντα συνεχίστηκε με διάφορους χαρακτηρισμούς για τον Γιώργο Παπανδρέου.

 

Η κυρία Μαρίλε Πετσάλνικου τότε γυρίζει και κατακεραυνώνει τους δύο άντρες για το θράσος των λεγομένων τους λέγοντάς τους ότι θα 'πρεπε να ντρέπονται για αυτά που λένε για τον πρωθυπουργό της χώρας!

 

Η ερώτηση από τα χείλη των καθηγητών ήταν άμεση:

«Και σένα τι σε νοιάζει, κυρία μου, τι λέμε εμείς για τον Παπανδρέου;»

«Ξέρετε ποια είμαι γω;» Τους απάντησε…

«Ποια είσαι;» Ξαναρώτησαν αυτοί…

«Η γυναίκα του Φ. Πετσάλνικου! Του προέδρου της Βουλής»! Και το τι άκουσε ύστερα από αυτό η κυρία με το αυθαίρετο δεν περιγράφεται...

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν η δικηγόρος κυρία Πετσάλνικου με δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς το 2007 (τις με αριθμό 37 και 38) είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 132.000 ευρώ για ακάλυπτες επιταγές. Ακόμη πριν από λίγο καιρό κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Καστοριάς για άλλη ακάλυπτη επιταγή ύψους 45.000 ευρώ.

Ετικέτες: