Με Ιερώνυμο η συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή

Ένα ιδιαίτερο καλεσμένο, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος είχε η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής ελληνισμού της διασποράς στη Βουλή. Παρά το κακό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της εκκλησίας ελέω των μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία, ο κ. Ιερώνυμος παρευρέθηκε στην συνεδρίαση και απηύθυνε χαιρετισμό.

Μάλιστα όπως παρατήρησε ο πρόεδρος της επιτροπής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης είναι η πρώτη φορά που ο αρχιεπίσκοπος επισκέπτεται τη Βουλή μετά την ορκωμοσία της.

Στα ενδιαφέροντα πάντως της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, ο οποίος ενημέρωσε την επιτροπή για τα 300 σαββατιανά όπως τα χαρακτήρισε, σχολεία που λειτουργούν στην Αμερική όπου φοιτούν πάνω από 25.000 μαθητές ηλικίας από 6 ως 18 ετών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα