Δεσμευτική επιστολή ζητούν οι δανειστές

Επιστολή μέσω της οποίας η Αθήνα θα δεσμεύεται ότι η καταβολή της «13ης σύνταξης» θα είναι μόνο για φέτος (εφάπαξ) και σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του EuroWorking Group (EWG) Τόμας Βίζερ, από τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χουλιαράκης απάντησε ότι στην επαναληπτική συνεδρίαση της Τετάρτης, είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος Έλληνας αξιωματούχος που συμμετέχει στο EWG, θα επιδώσει την επιστολή.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, στη συνεδρίαση του EWG την Τρίτη, μόνο δύο χώρες έθεσαν θέμα «παγώματος» των βραχυπρόθεσμων μέτρων, ωστόσο όπως είπαν χαρακτηριστικά «αναμένουμε με ενδιαφέρον την αυριανή συνεδρίαση ώστε να φανεί αν θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται σταδιακά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ή η πλευρά Σόιμπλε θα θελήσει “να τραβήξει το σκοινί”».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα