Αίτημα για την επιμέλεια του παιδιού Ρούπα – Μαζιώτη

Υπό στενή παρακολούθηση ειδικών ψυχολόγων βρίσκεται ο γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζίωτη, μετά τη σύλληψη της μητέρας του σήμερα το πρωί.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας, φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο όπου του προσφέρθηκε φαγητό, καθώς και παιχνίδια για να απασχολείται, ενώ ακολουθώντας τη διαδικασία, το επισκέφθηκε και εισαγγελέας Ανηλίκων.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της Πόλας Ρουπα, η οποία κρατείται, υπέβαλαν σχετικό αίτημα, προκειμένου το παιδί, ηλικίας έξι ετών, να μην μείνει σε ίδρυμα ή νοσοκομείο. Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, στο αίτημα που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Ανηλίκων,ζητείται να αναγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι η γιαγιά και η αδελφή της συλληφθείσας, καθώς τίθεται ζήτημα για την ψυχική υγεία του παιδιού από το ενδεχόμενο παρατεταμένης παραμονής του σε άλλους χώρους.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, της απόφασης θα προηγηθεί κοινωνική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν οι συγγενείς του παιδιού τηρούν τις προϋποθέσεις ώστε να αναλάβουν την επιμέλεια.

news247.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα