Κραυγές Τζήμερου από τα… βάθη της αιώνιας αφάνειας

Ο θρασύτατος Θάνος Τζήμερος ανάρτησε το κάτωθι σχόλιο στο site της «δημοκρατίας» κάτω από το θέμα για τους «γενίτσαρους» (δήθεν εκπαίδευση στη Γερμανία με μισθό) που ζητουν τα Lidl, το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα! Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τι θέλουμε; Ξένες επενδύσεις και θέσεις εργασίας, και μάλιστα με υψηλές αποδοχές. Αυτό ακριβώς που κάνει μια εταιρία: Προσλαμβάνει ανέργους, τους στέλνει για ανώτερη εκπαίδευση τρία χρόνια με βαρβάτο μισθό και στη συνέχεια τους εντάσσει στο δυναμικό της ως προϊσταμένους πωλήσεων.

Δείτε πώς παρουσιάζεται η είδηση. Για την κατάντια μας, η “δημοσιογραφία” αυτού του τύπου ευθύνεται πολύ περισσότερο από την πολιτική. Σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε συνεδριάσει ήδη η επιτροπή δεοντολογίας των δημοσιογράφων, ο αργυρώνητος καραγκιόζης που έγραψε αυτό το άρθρο θα είχε ήδη διαγραφεί και η πατσαβούρα που το ανάρτησε θα είχε καταγγελθεί δημοσίως, τουλάχιστον. Στη σφηκοφωλιά των μπαχαλάκηδων που ονομάζεται ΕΣΗΕΑ μπορεί και να τον βραβεύσουν.

ΥΓ.: Το σχόλιό μου δείχνει, επίσης, το γιατί η “Δημιουργία, ξανά!” είναι αποκλεισμένη από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Οταν αρχίσαμε είχαμε δύο επιλογές: Να μας “παίζουν” τα ΜΜΕ, με αντάλλαγμα να παίζουμε το παιχνίδι τους, ή να πούμε την αλήθεια για τον αισχρό ρόλο τους και να “κερδίσουμε” τον αποκλεισμό μας και αγωγές, επίσης, σαν κι αυτή που μου έκανε ο Χατζηνικολάκης. Φυσικά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην αποφασίσουμε το δεύτερο».

Η δημοκρατία λέει…

Με τη φαιδρή περίπτωση του Θάνου Τζήμερου δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούμε. Αλλωστε, έχει αποφανθεί επ’ αυτής ο ελληνικός λαός στις κάλπες, στέλνοντάς την εκεί που της αξίζει. Ενας τύπος που έστειλε επιστολή στην «εξοχότατη» καγκελάριο Μέρκελ ζητώντας συγγνώμη για την… αχαριστία των Ελλήνων οφείλει να είναι καταδικασμένος στην αιώνια αφάνεια.

Επειδή, όμως, είχε την ατυχή έμπνευση να ασχοληθεί αυτός μαζί μας, υπερασπιζόμενος (αυθόρμητα, θέλουμε να πιστεύουμε…) την τιμή και την υπόληψη του γερμανικού Lidl (!), για τις γενιτσαρικές πρακτικές του οποίου γράψαμε, κυρίως όμως επειδή είχε το θράσος να μιλήσει για «αργυρώνητους» συντάκτες (και εδώ γελούν οι κότες…), του διαμηνύουμε ότι θα τα πούμε απευθείας στα δικαστήρια, όπου θα προσέλθει για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Και εξηγούμαστε από τώρα: Οσες συγγνώμες και αν ζητήσει, όσους και αν βάλει να παρακαλέσουν, κι ο ίδιος ο Γερμανός πρέσβης να πέσει στα πόδια μας, η απόφασή μας δεν αλλάζει. Η «δημοκρατία» δεν παίζει με θέματα τιμής. Δυστυχώς για τον κ. Τζήμερο…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα