Λαζόπουλος κατά Σημίτη – Κουρτάκη – Τζένου

Μιλά για «χάρτινο πρωθυπουργό» και «συμμορίες δημοσιογράφων»

Αστραψε και βρόντηξε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Κώστα Σημίτη («ο πρώτος εγκληματήσας κατά της χώρας») σε άρθρο του στο altsantiri.gr.

Από τα πυρά του Λαζόπουλου δεν γλιτώνει ούτε το δίδυμο Κουρτάκη – Τζένου για όσα ισχυρίστηκαν σε ραδιοφωνικές -και όχι μόνο- εκπομπές τους. Γράφει μεταξύ άλλων ο Λαζόπουλος:

«Η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, παρά το ότι ήτανε βαθιά χρεωμένη, παντελώς ανέτοιμη. Γι’ αυτό άλλωστε και χρεοκόπησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Σημίτης οδήγησε με συνείδηση την Ιστορία και τη χώρα στο σημερινό αυτό χάλι. Κατά την περίοδο διακυβέρνησής του η χώρα ήταν πρώτη στη διαφθορά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες άφησαν πίσω τους ερείπια και τεράστια χρέη, ενώ η Siemens έζησε τις πιο ένδοξες μέρες. Και όμως ακόμα μιλάνε για τον Σημίτη σαν σημαντική μορφή της Ιστορίας. Είναι ο πρώτος εγκληματήσας κατά της χώρας.

Με τον Σημίτη η Ελλάδα απέκτησε γκρίζες ζώνες, αυτές που τώρα οι Τούρκοι λένε ότι κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει. Ποιος υπέγραψε για τις γκρίζες ζώνες; Ο Σημίτης. Αυτός είναι που γκριζάρισε την εθνική μας κυριαρχία. Ο Σημίτης ήταν ένας χάρτινος πρωθυπουργός. Κατασκευασμένος από χαρτί και μελάνι. Κατασκευάστηκε από τον ΔΟΛ και από το Μega. Τίποτα παραπάνω». Στη συνέχεια ο Λαζόπουλος τονίζει:

«Το παιδί της Ρούπα, το παιδί του Καμμένου, το παιδί του Μιχαλολιάκου είναι παιδί. Και δεν μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί για να κάνει τη δουλειά του. Δεν είναι ελευθερία του Τύπου να λες ότι το παιδί του Καμμένου είναι τρομοκράτης, ούτε επειδή η Ρούπα κατηγορείται για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη οργάνωση πρέπει το παιδί της να περνάει αυτά που πέρασε, μέχρι να πάει στη γιαγιά του. Κάποια στιγμή πρέπει η ανθρωποφαγία να σταματήσει στη χώρα αυτή.

Και ξέρουμε τι είναι ελευθερία του Τύπου και ξέρουμε τι είναι εγκάθετη δημοσιογραφία και ξέρουμε τι είναι δημοσιογραφικές συμμορίες και ξέρουμε τι είναι δημοσιογραφική ηλεκτρονική αλητεία και ξέρουμε πώς κατασκευάζονται ειδήσεις και ξέρουμε πώς διαστρεβλώνονται».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα