Απέλαση για τον Αλβανό που προσέβαλε τη σημαία

Αμεση απέλαση ήταν η «απάντηση» των ελληνικών Αρχών σε έναν 17χρονο Αλβανό, ο οποίος, αντιγράφοντας τους συμπατριώτες του στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό (σύμβολο που έχει ταυτιστεί με αλυτρωτικές επιδιώξεις σε βάρος της χώρας μας) κάτω από την ελληνική σημαία (!).

Ο προκλητικός νεαρός πόζαρε στο λιμάνι του Γάιου στους Παξούς και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook και το twitter. Η εικόνα του Αλβανού με τον χαιρετισμό-πρόκληση κάτω από τη γαλανόλευκη έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα οι Αρχές να αρχίσουν άμεσα έρευνες και να φτάσουν στα ίχνη του νεαρού, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε περάσει παράνομα στη χώρα μας και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απελάθηκε για προσβολή εθνικού συμβόλου.

Οι έρευνες, πάντως, για την υπόθεση συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 17χρονος είχε κάποια σχέση με εθνικιστικούς κύκλους της χώρας του, που ονειρεύονται τη δημιουργία της «μεγάλης Αλβανίας».

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά περιστατικό με αλβανικό αετό. Είχαν προηγηθεί οι φωτογραφίες των εφτά νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι και του στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ, στις οποίες οι νεαροί σχημάτισαν με τα χέρια τους το σύμβολο του αλυτρωτικού αλβανικού εθνικισμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα