Θλιβερό σόου από τον Σώρρα

Ορκοι στον Δία κάτω από την Ακρόπολη, με 300 οπαδούς και παρουσία Αστυνομίας

Κακόγουστο «σόου» κάτω από την Ακρόπολη έστησαν οι οπαδοί του «σκοτεινού» Αρτέμη Σώρρα, του αυτοπροβαλλόμενου ως «μεγάλου εθνικού ευεργέτη» που με τα… 600 δισ. δολάρια -τα οποία δεν έχει- υπόσχεται ότι θα σώσει τη χώρα μας.
Περίπου 300 άτομα, υποστηρικτές του Σώρρα και μέλη του πολιτικού φορέα του, Ελλήνων Συνέλευσης, έκλεισαν «ραντεβού» έξω από το Ηρώδειο και έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης στον Δία, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

Ο Αρτέμης Σώρρας, «φουσκωμένος» από περηφάνια, είδε τους -είτε εύπιστους είτε απελπισμένους- οπαδούς του να τον αποθεώνουν, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο και μίλησε για τις (κούφιες) ιδέες του και τις αξίες του, για τις οποίες θα έπρεπε να έχει ήδη λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Η ομιλία του

Τι είπε ο «μέγας παραμυθάς» στο «ποίμνιό» του; Μία από τα ίδια. Κάλεσε και πάλι τους Ελληνες να τρέξουν στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους, την ώρα που τράπεζες και εφορίες στέλνουν σωρηδόν «ραβασάκια» σε πολίτες και επιχειρηματίες ζητώντας τους να μην ελπίζουν στα «εξώδικα Σώρρα» και να συμμορφωθούν ως προς τις υποχρεώσεις τους.

Το θλιβερό θέαμα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε τουρίστες και περαστικούς, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο ήσυχος περίπατος διακόπηκε απότομα από τις ιαχές των (παραπλανημένων) οπαδών του Σώρρα, που δήλωναν ότι θα εναντιωθούν στη «νέα τάξη πραγμάτων», έχοντας στο πλευρό τους τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου! Οι τουρίστες, που για κακή τους τύχη βρέθηκαν στο σημείο, ρώτησαν να μάθουν για την «τελετή» και ενημερώθηκαν για το σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας από το (κάλπικο) ομόλογο του Σώρρα. Οσα άκουσαν τους προκάλεσαν θυμηδία…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα