ΝΔ: «Η άποψη του κ. Τσίπρα ότι “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο” διαψεύδεται»

Ανακοίνωση με αφορμή τα βραδινά επεισόδια στα Εξάρχεια εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνοντας πως «η άποψη του κ. Τσίπρα ότι “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο” διαψεύδεται».

Η ΝΔ τονίζει πως για ακόμη μια φορά, οι αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υυπουργό “συλλογικότητες των Εξαρχείων” κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου κράτους, εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ και διακόπτοντας για πολλές ώρες, την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Σύμφωνα με τη ΝΔ για ακόμη μια φορά, ο ισχυρισμός που ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή – απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη- ότι “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο”, διαψεύδεται έμπρακτα ενώ όπως τονίζει αποδεικνύεται η αδιαφορία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και η ανικανότητά της να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις όπως η ασφάλεια των πολιτών.

«Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι, ως αυριανή κυβέρνηση, θα έχει στις προτεραιότητές της το σεβασμό των νόμων και της τάξης, την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα