Η επιστροφή του Γκλέτσου!

Θα εμφανιστεί σε ένα από τα τέσσερα νέα σίριαλ που ετοιμάζουν οι Aνδρέας Γεωργίου-Κούλλης Νικολάου

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Τι κι αν το «Μπρούσκο» αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο του στο τέλος της φετινής σεζόν; Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου θα «χτυπήσουν» εις διπλούν του χρόνου στον ΑΝΤ1. Οι δημοφιλείς παραγωγοί και ηθοποιοί θα συμπράξουν εκ νέου με την πιστή και μόνιμη συνεργάτιδά τους Βάνα Δημητρίου, δημιουργώντας τέσσερα νέα σίριαλ: δύο καθημερινά δράματα, και δύο εβδομαδιαία με βάση την κωμωδία. Οπως πληροφορούμαστε, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πιλοτικά γυρίσματα για τις δύο πρώτες παραγωγές, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να οριστικοποιηθεί και το καστ των κωμωδιών.

«Τατουάζ» είναι ο τίτλος της νέας τους καθημερινής σειράς αστυνομικού περιεχομένου, την οποία θα δούμε τον Οκτώβριο του 2017. Η συγκεκριμένη σειρά ήταν η επικρατέστερη να αντικαταστήσει το «Ρουά ματ» πριν από δύο σεζόν, όταν είχε αποφασιστεί η διακοπή του. Ωστόσο εκείνη την εποχή δόθηκε προτεραιότητα στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Δίδυμα φεγγάρια». Στο καστ της νέας παραγωγής θα συμμετάσχουν η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ελίνα Ακριτίδου και ο Στέφανος Μιχαήλ, που υποδύεται τον Νεκτάριο στο «Μπρούσκο». Να σημειωθεί όμως, ότι η μεγάλη έκπληξη θα γίνει με τη συμμετοχή του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου. Ο δημοφιλής ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση των δύο παραγωγών με την προϋπόθεση ότι η αμοιβή του θα πάει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και έτσι, έδωσαν και τα χέρια.

«Οκτώ λέξεις», ωστόσο, τιτλοφορείται το εβδομαδιαίο ερωτικό κοινωνικό σίριαλ, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των συντελεστών, θα ολοκληρωθεί σε 16 ή 18 επεισόδια. Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός ζωγράφου θα κρατήσει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η συμπρωταγωνίστριά του έχει ήδη επιλεγεί, αλλά το όνομά της κρατείται μυστικό. Οπως έχει διαρρεύσει, πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη 27χρονη πολύ όμορφη ηθοποιό που σπούδασε στις ΗΠΑ. Στις «Οκτώ λέξεις» θα πάρουν μέρος επίσης ο Ομηρος Πουλάκης και η Σοφία Παυλίδου. Η τελευταία θα υποδυθεί τη μάνατζερ του κεντρικού ήρωα και ζωγράφου. Στο σίριαλ θα παίξει ακόμη ο Τάκης Σπυριδάκης.

Οσον αφορά την κωμωδία; Επικρατέστερη πρωταγωνίστρια στη σειρά «Κόκκινο νυφικό» θεωρείται η Ελενα Βαΐτσου, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν η νέα σειρά θα προβάλλεται καθημερινά ή τρεις φορές την εβδομάδα. Η επιλογή της δίνει ξεκάθαρη απάντηση σε όσους ήθελαν τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου να περνούν κρίση στην επαγγελματική σχέση τους, μετά τη δήλωση της ηθοποιού ότι για εκείνη προσωπικά το «Μπρούσκο» έχει ημερομηνία λήξης…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα