Επίθεση στον Φαήλο Κρανιδιώτη στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα, επί της οδού Ακαδημίας, άγνωστος πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητό του και έσπασε το παρμπρίζ του.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης:

«Σήμερα το πρωί πήγα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στην οδό Ακαδημίας, στο διοικητικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας για δουλειές του δικηγορικού μου γραφείου.

Βλέπετε, οι κανονικοί άνθρωποι, δουλεύουμε ή όποιοι είναι άνεργοι ψάχνουν για δουλειά.

Την ώρα που με τον συνοδηγό μου ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε, ένα νεαρό άτομο ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου μου, έσπασε με μία κλωτσιά το παρμπρίζ και έφυγε τρέχοντας από την Μαυρομιχάλη και χάθηκε στα Εξάρχεια.

Βέβαια, ήταν άτυχος στην πρεμούρα του να κάνει αυθορμήτως “επανάσταση” του δειλού αλλά θα το καταλάβει μετά. Ελπίζω μόνο να έχει φωτογένεια…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μετατρέψει όλη την Πρωτεύουσα σε άβατο ανομίας και βίας της κάθε ακραίας ομάδας και για άλλη μία φορά θα τους πω πως το ολοκληρωτικό φίδι που τρέφουν στον κόρφο τους, τους δάγκωσε ήδη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα τους ξαναδαγκώσει.

Η βία κατά πολιτών, της περιουσίας τους, δημόσιας περιουσίας και πολιτικών κομμάτων είναι «ανεκτή» μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Κύριε Τόσκα, όλα καλά, ε;».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα