Ο Καραμανλής jr ξαφνικά κατά του Π. Καμμένου!

Περίεργη επίθεση στον υπ. Εθνικής Αμυνας από τον νεόκοπο βουλευτή Σερρών και αιχμές κατά Μεϊμαράκη

Ρεπορτάζ
Σπύρος Γκουτζάνης

Περίεργη και ξαφνική επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι «είναι καραμανλικός ευκαιρίας και καραμανλικός α λα καρτ», ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσαν και οι αιχμές που άφησε κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Αυτοπαρουσιαζόμενος ως «σωματοφύλακας» του καραμανλισμού, ο ανιψιός του Αχιλλέα Καραμανλή και βουλευτής χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες του ιδρυτή της «γαλάζιας» παράταξης, «που έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό».

Οι δηλώσεις έγιναν μία ημέρα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πάνο Καμμένο, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα «να μαζέψει τον υπουργό του».

Παράλληλα, στη σύσκεψη των τομεαρχών την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος του κόμματος έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής». Η κυρία Μπακογιάννη δεν έκρυβε τις προηγούμενες ημέρες ότι θα υπάρξει συνολικότερη αποδοκιμασία του Πάνου Καμμένου από το κόμμα. Καθώς η διαφωνία αφορούσε τους υψηλούς τόνους του κ. Καμμένου κατά της Τουρκίας, δεν είναι δίχως σημασία ότι την Τρίτη, κατά τη συνάντησή του με τους πρέσβεις των χωρών της Ε.Ε., ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε να πει ότι στις τουρκικές προκλήσεις «η Ελλάδα έχει υποχρέωση να αντιδράσει με τρόπο νηφάλιο, αλλά και αυστηρό. Να μην παρασυρθεί από την κλιμάκωση που φαίνεται να επιδιώκει η Αγκυρα».

Ο κ. Καραμανλής, όμως, αναφέρθηκε και στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, λέγοντας μεν ότι «αποτελεί κεφάλαιο για το κόμμα» αλλά πρόσθεσε: «Ολοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε».
Παλαιότερο στέλεχος του κόμματος σχολίαζε: «Ο κ. Καραμανλής είναι πολύ νέος βουλευτής για να εμφανίζεται ως θεματοφύλακας του καραμανλισμού και να μοιράζει πιστοποιητικά καραμανλικών φρονημάτων σε στελέχη όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή ακόμη και ο Πάνος Καμμένος». Αλλωστε ο κ. Καμμένος έχει αδιαμεσολάβητες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα