Η Φώφη (σε συνέντευξη lifestyle) μίλησε για την περιπέτεια υγείας της

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη χθεσινή Ημέρα της Γυναίκας, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Hello» και έδωσε απαντήσεις, μεταξύ άλλων, για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, για την περιπέτεια με την υγεία της και για το τι της είπε ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς μπαίνοντας στο χειρουργείο, για να δώσει τη μάχη για τη ζωή.

Ερωτηθείσα αν είναι στοίχημα η επιτυχία της ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή και η παράταξη πληγωμένη… Οι περισσότεροι με συμβούλευαν να το τολμήσω, αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που λένε “εντάξει, αλλά μια γυναίκα μπορεί;”. Ε, λοιπόν, οι γυναίκες μπορούν».

Για τον πατέρα της

Η κυρία Γεννηματά θεωρεί ότι έχει κάνει λάθη, όμως προτιμά να σκέπτεται θετικά, όπως λέει, γιατί:
«Η παράταξή μας έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος… Κάθε μέρα είναι και καλύτερα, και χαίρομαι γιατί πιστεύω ότι έχουμε να δώσουμε πολλά στον τόπο»!

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας της, όταν έμπαινε στο χειρουργείο τής είπε ότι είδε όλη του τη ζωή να περνά από μπροστά του, ανάμνηση που κρατάει και η οποία τη σημάδεψε στη ζωή της, ενώ ανέφερε πως το γεγονός ότι ο Γεώργιος Γεννηματάς ήταν στην πολιτική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ασχοληθεί και η ίδια, αν και δεν ήταν μονόδρομος.

Ως μητέρα η Φώφη Γεννηματά είπε ότι είναι αγχώδης, υπερπροστατευτική και αυστηρή, όταν πρέπει, ενώ σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της σημείωσε: «Με δίδαξε ότι η ζωή είναι ωραία, έμαθα να μη χάνω στιγμές, να απολαμβάνω το σήμερα, να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα