Κουίκ: Σημαντική και αναγκαία η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας

“Το Υπουργείο Εξωτερικών, με τις διαδικασίες που στηρίζει και στις οποίες μετέχει, ενθαρρύνει στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής μας, την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή μετουσιώνεται και με τα διμερή ή πολυμελή επιχειρηματικά forum”.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων σε ομιλία του, από το βήμα του ΣΕΒ, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην εναρκτήρια εκδήλωση του επιχειρηματικού forum Ελλάδας – Γεωργίας, με στόχο την εξαγωγική δραστηριότητα προς τη Γεωργία, που οργάνωσε στην Αθήνα ο Σύλλογος Ελληνικών Βιομηχανιών. 

Η Γεωργία, σύμφωνα με τον ίδιο, “είναι μία αναπτυσσόμενη χώρα, το επιχειρηματικό κάλεσμα της οποίας, είναι θετική πρόσκληση και πρόκληση για ελληνικές εταιρείες.

Οι διακρατικές πρωτοβουλίες του ΣΕΒ είναι πολύ σημαντικές και αναγκαίες για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας που προανέφερα. Εξάλλου, η ανάπτυξη πρέπει να στηρίζεται επάνω στο σημαντικότερο πυλώνα που είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως, βεβαίως, εξαιρετικά σημαντικές είναι και οι δυναμικές συνέργιες του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα”.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα