Στο κυνήγι του Σώρρα που έκανε διάγγελμα!

Παραμένει άφαντος μαζί με τη σύζυγό του. Το παραλήρημα στο διαδίκτυο, όπου κάλεσε τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν

Αφαντοι παρέμεναν έως αργά χθες το βράδυ ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βάια Ρουγκλίου, οι οποίοι καταζητούνται από την Αστυνομία μετά την καταδίκη τους σε οκτώ χρόνια κάθειρξης (χωρίς αναστολή) για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους παρέμεναν έως χθες άκαρπες, ενώ εκφράζονταν φόβοι ότι οι δύο καταζητούμενοι ενδεχομένως να πρόλαβαν να διαφύγουν στο εξωτερικό, με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία.
Την ίδια ώρα ο επικεφαλής της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, με διάγγελμα-παραλήρημα που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ και κάλεσε τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα… δικαστικού πραξικοπήματος!

Αναζήτηση

Από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» περιοχές της Αττικής, αναζητώντας ίχνη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του σε διαμερίσματα στη Νέα Σμύρνη, στην Καλλιθέα και στα Μεσόγεια. Ερευνες έγιναν και στο λιμάνι της Πάτρας (με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τσεκάρουν τις λίστες εισιτηρίων και επιβατών), ενώ έγιναν προσπάθειες εντοπισμού των καταζητουμένων και μέσω του σήματος των κινητών τηλεφώνων τους. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τόνιζαν χθες ότι, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι ότι το ζευγάρι διέφυγε στο εξωτερικό, θα εκδοθεί άμεσα διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και το βίντεο με το «διάγγελμα» του Αρτέμη Σώρρα, που δόθηκε στη δημοσιότητα το περασμένο Σάββατο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το μαγνητοσκοπημένο υλικό αναρτήθηκε από ίντερνετ καφέ της περιφέρειας ή από κάποιον οπαδό του. Στο βίντεο, διάρκειας 21 λεπτών, ο Πατρινός επιχειρηματίας ανέφερε ότι δεν έχει σκοπό να παραδοθεί, επειδή είναι «Ελληνας κυρίαρχος αυτόχθων ιθαγενής» (!), και ζήτησε από τους οπαδούς του να διοργανώσουν μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, αν ο ίδιος συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή.

«Να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή μπροστά, αν με βάλουν φυλακή. Να καταλάβουν όλοι ότι είστε πολλοί. Συσπειρωθείτε με τα πανό σας, για τα 600 δισ. που είναι δικά σας. Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν κάθε χαρτί. Πηγαίνετε στο δικαστικό τους σύστημα και λιώστε τους στις μηνύσεις» είπε ο -ντυμένος στα μαύρα- Αρτέμης Σώρρας, απευθυνόμενος στα μέλη της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα