Κρίσιμες ώρες για την Κατερίνα

Κουάλα Λουμπούρ: Διασωληνωμένη δίνει μάχη για τη ζωή της η δημοφιλής κωμικός ύστερα από λάθος των γιατρών

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η δημοφιλής κωμικός Κατερίνα Βρανά, η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στην Κουάλα Λουμπούρ, έπειτα από κρίση σκωληκοειδίτιδας, που δεν διαγνώστηκε εγκαίρως και εξελίχθηκε σε οξεία περιτονίτιδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες.
Οπως δήλωσε ο εξάδελφός της Αλέξανδρος Πουλίδης, η κατάστασή της βελτιώνεται, ωστόσο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο.

Περιοδεία

«Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα» αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες το απόγευμα η συνεργάτιδά της, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Βάσω Σωτηρίου.

«Αυτή τη στιγμή η Κατερίνα νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά όργανά της έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Εδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης. Και μια θερμή παράκληση: μιας και πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, ας σεβαστούμε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες με δημοσιεύματα που μόνο ανησυχία προκαλούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά (γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία) κατέκτησε πέρυσι την τρίτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο αστείου ανθρώπου στον κόσμο, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 1.000.000 ψήφους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα