Η Αννα Μισέλ έκανε… τάμα να βρει άντρα

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Η… ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ

Αποκάλυψε ότι βρήκε τον έρωτα (με προξενιό) ύστερα από τάμα

Την εικόνα της απλής και «παραδοσιακής» γυναίκας θέλησε να προβάλει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου και νυν τομεάρχης της Ν.Δ. Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία δήλωσε ότι στα 52 της και έπειτα από ένα διαζύγιο ξαναβρήκε τον έρωτα με προξενιό, αφού όμως είχε κάνει και τάμα (!) σε κάποιον άγιο, στο πρόσωπο του νέου συντρόφου της, που είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος. Ανθρωποι που τη γνωρίζουν καλά λένε μάλιστα ότι… κάτι έχει αλλάξει πάνω της και αισθητικά.

Με περίσσιο συναισθηματισμό που απάδει προς τον πολιτικό ρόλο της, η κυρία Ασημακοπούλου είπε σε lifestyle εκπομπή του Alpha:

«Η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και στην αγάπη. Εχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή… Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του».

Είπε ακόμη ότι είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως θέλει τον άνδρα μεγαλύτερο, γι’ αυτό και ο σύντροφός της είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος. Οσον αφορά, τέλος, την αιτία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε ότι «Χαθήκαμε», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν δύσκολο διαζύγιο, με το οποίο όμως συμφώνησε και ο έφηβος γιος της. Θέλησε όμως να δώσει και την εντύπωση της «φεμινίστριας»: «Με αποκαλούσαν θηλυκό Παππά και τους ρώτησα γιατί δεν λένε εκείνον αρσενική Ασημακοπούλου».

Οπως ήταν φυσικό, το μελό αφήγημα της κυρίας Ασημακοπούλου προκάλεσε «πάρτι» στο διαδίκτυο. Οπως και να έχει η Ν.Δ. οφείλει να δείχνει πολύ πιο σοβαρή εικόνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα