Στο Αμστερνταμ τα ελληνικά τρόφιμα

Περισσότερες από 90 ελληνικές εταιρίες που παράγουν τρόφιμα και ποτά συμμετείχαν στην 32η Διεθνή Εκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμστερνταμ. Το ενδιαφέρον των ξένων για τα ελληνικά τρόφιμα ήταν τέτοιο, ώστε να κλείσουν περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις.

Η PLMA είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο τομέας. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν τα προϊόντα σε ένα ευρύ φάσμα υποψήφιων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων σούπερ μάρκετ κ.λπ. από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

Στη φετινή έκθεση το εθνικό περίπτερο οργάνωσε η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου). Τις προηγούμενες ημέρες η Enterprise Greece πραγματοποίησε σειρά επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρίες με 40 αγοραστές από 10 χώρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα