Ο Παπανδρέου και η ύποπτη ΜΚΟ

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει συνδέσει οριστικά και αμετάκλητα το όνομά του με τη βιβλικών διαστάσεων καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα με την υπαγωγή της στη μέγκενη του Μνημονίου. Είναι ο μοιραίος άνθρωπος που ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας δίχως να γνωρίζει επαρκώς τη γλώσσα, τα ήθη, τα έθιμα, τις πεποιθήσεις και την Ιστορία του λαού και του έθνους μας και ο οποίος εξασφάλισε τη λαϊκή ψήφο με το ολέθριο όσο και ψευδές «λεφτά υπάρχουν».

Τώρα ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει το πέρασμά του από την πατρίδα μας και με κάτι άλλο, εξαιρετικά απεχθές. Oπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», ο Παπανδρέου μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Mercy Corps, η οποία ελέγχεται για σεξουαλική εκμετάλλευση προσφυγόπουλων στα ελληνικά νησιά!

Η εφημερίδα μας σε πρωτοσέλιδο κύριο θέμα της έγραψε ότι η Mercy Corps «είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και διαφθορά των υπαλλήλων της στην Ελλάδα. […] Τη Δευτέρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας διαβίβασε στον Αρειο Πάγο την επιστολή του επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστου Στυλιανίδη, στην οποία καταγγέλλει τη δράση της συγκεκριμένης ΜΚΟ. Ηγετικό στέλεχος της γνωστής ΜΚΟ, με έδρα το Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν είναι άλλος από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές, η υπόθεση έχει οδηγηθεί στα καθ’ ύλην αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης και αυτή η ΜΚΟ δείχνει να είναι τρομερά δικτυωμένη στην κρατική μηχανή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, από την πλευρά του, αντί να μιλήσει για την… ταμπακιέρα και να πει κατά πόσον γνωρίζει τα καταγγελλόμενα, σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε σε «επιθέσεις από αντιδραστικά κέντρα και Μέσα που προωθούν και φιλοξενούν φασίζουσες όσο και παράνομες απόψεις για το προσφυγικό και τους πρόσφυγες».

Λησμονεί, φαίνεται, ότι την αποφασιστική… άποψη για τη ΜΚΟ στην οποία εμπλέκεται θα την έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα ασχοληθεί όχι με γνώμες αλλά με τα πραγματικά περιστατικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα