«Θέλουν παρένθεση όσοι τρέμουν τα σκάνδαλα»

Αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως σε αυτούς που προσβλέπουν στην πτώση της κυβέρνησης, ώστε να σταματήσει η απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης που ξεκίνησε να ξεσκεπάζει τα σκάνδαλα της διαπλοκής, έστειλε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

Παρουσία του Δημοσθένη Κασσαβέτη, ειδικού γραμματέα του ΣΕΕΔΔ, του Κων. Χρήστου, ειδικού γραμματέα κατά της Διαφθοράς, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του βουλευτή Θόδωρου Παπαθεοδώρου, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και της προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκης Θεοτοκάτου, ο αναπληρωτής υπουργός, όπως είπε, έστειλε διπλό μήνυμα:

Πρώτον, «δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας αλλά να καταβάλλουμε προσπάθεια πάντα για το καλύτερο. Γιατί οι δάφνες, όσο κι αν είναι φρέσκες, όμορφες και ένδοξες, αν δεν αναπτύσσονται, μαραίνονται».

Το δεύτερο μήνυμα, όπως είπε, «δεν το απευθύνω ούτε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε στα στελέχη της ούτε στους οπαδούς της ούτε σε άλλο κόμμα. Γιατί είναι ανθρώπινα και πολιτικά κατανοητό οι πολιτικές παρατάξεις να θέλουν να ασκούν εξουσία και να κυβερνήσουν. Το στέλνω σε αυτούς που τρέμουν τις αποκαλύψεις για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος της πατρίδας και του λαού μας. Είναι αυτοί που ελπίζουν, ονειρεύονται και μιλάνε δυο χρόνια για αριστερή παρένθεση. Η αριστερή παρένθεση με την πάροδο των χρόνων έγινε αγκύλη, παράγραφος, σελίδες, κεφάλαιο, βιβλίο. Το βιβλίο όμως είναι πολυσέλιδο. Σήμερα είναι στη μέση ακριβώς και θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Είναι δε γνωστό ότι για τα πετυχημένα βιβλία με συναρπαστικό περιεχόμενο προβλέπεται τουλάχιστον και δεύτερη έκδοση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα