Στέψη ή ΣΕΦ

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Μπάσκετ αποκλειστικά εντός παρκέ επιθυμούν να παρακολουθήσουν απόψε (21.00, NOVASPORTS 1) οι μπασκετόφιλοι, καθώς ο σημερινός τέταρτος τελικός της Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού άρχισε με τα… μεθεόρτια της τρίτης αναμέτρησης και τα προεόρτια της επόμενης. Στο παρκέ του ΟΑΚΑ το «Τριφύλλι» θα αναζητήσει την ισοφάριση σε 2-2 και ακόμη μία ευκαιρία σε πέμπτο τελικό (την Κυριακή στο ΣΕΦ), ενώ οι «ερυθρολεύκοι» ψάχνουν το 3-1 για τον τρίτο διαδοχικό και συνολικά 13ο τίτλο τους. Για τους «πρασίνους» σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Μπουρούση (μέση), που έβγαλε χθες μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, για τους Πειραιώτες, οι Παπανικολάου (μέση) και Γκριν (αχίλλειος) γυμνάστηκαν κανονικά και ο κόουτς Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο τους Χάκετ, Λοτζέσκι και Αθηναίου. Λίγο νωρίτερα, πάντως, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών -η οποία όμως θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν- και πρόστιμο 6.300 ευρώ για όσα συνέβησαν στον τρίτο αγώνα. Τέλος, ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο στον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού και τον Κιθ Λάνγκφορντ (Ούνικς Καζάν), ο οποίος φέρεται ότι απασχολεί φιλολογικά και το «Τριφύλλι»…

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ανακοίνωσε χθες η Μπαρτσελόνα. Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι ο 52χρονος τεχνικός ενδέχεται να λάβει αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ: Οι διεθνείς της «χρυσής» Εθνικής, που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 1987, θα τιμηθούν από την ΕΟΚ σε εκδήλωση στο «Δαΐς», την ερχόμενη Τετάρτη. Παράλληλα, προσφέρουν, μέσω της ιστοσελίδας charityidols.gr, μία φανέλα του Νίκου Γκάλη με τις υπογραφές όλων για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα