Καταγγελία για ρασοφόρο «σάτυρο» σε λεωφορείο

Αναβρασμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, όπου ρασοφόρος φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρή φοιτήτρια σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Χθες η Ασφάλεια άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη, καθώς το θύμα φέρεται ότι πρόλαβε να τον «φωτογραφίσει» με το κινητό τηλεφώνό του.

Οι σχετικές φωτογραφίες με το μόριο και το πρόσωπο του γενειοφόρου άνδρα αναρτήθηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αναδημοσιεύτηκαν από άλλες ιστοσελίδες ενημερωτικού περιεχομένου, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας. Οπως έγινε γνωστό, το περιστατικό καταγράφηκε την Κυριακή το μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, και σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κατέθεσε μήνυση κατά του ρασοφόρου.

Αγνωστος
Σύμφωνα με συνεργάτες της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ο ρασοφόρος δεν είναι ιερέας της μητρόπολης και ενδέχεται να είναι μοναχός, εάν βέβαια δεν χρησιμοποιεί τα ράσα ως κάλυψη. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι βουλγαρικής καταγωγής. Η 18χρονη έκανε την ανάρτηση στο facebook με το μόριο του ρασοφόρου το βράδυ της Δευτέρας, ενώ, σύμφωνα με δήλωσή της, λίγες ώρες αργότερα άλλη χρήστης τής απέστειλε φωτογραφία με τον φερόμενο ως δράστη όρθιο και να φαίνεται το πρόσωπό του.

Στη μήνυση που κατέθεσε περιγράφει ότι ο δράστης «κάθισε δίπλα μου, έβαλε την τσάντα στα πόδια του και ένιωθα να με χαϊδεύει στο μπούτι. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν ιδέα μου κι έκατσα σταυροπόδι για να μη με ακουμπάει. Μετά έβαλε το λάπτοπ στο δεξί του χέρι για να καλύπτει την ορατότητα, άνοιξε τα πόδια του και άρχισε να χαϊδεύεται. Στο δευτερόλεπτο που έβγαλα τη φωτογραφία, κατέβασα το κινητό μου και άρχισα να φωνάζω “τι κάνεις, τι κάνεις;”».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα