«Κακιασμένος ηλικιωμένος που θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ελλάδα»

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε χθες ο Στέλιος Κούλογλου για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επικαλούμενος πηγές του μέσα από τη Γερμανία.

«Εχω πληροφορίες από Γερμανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους, που λένε ότι είναι ένας κακιασμένος ηλικιωμένος -όπως συχνά συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους αυτής της ηλικίας- που έχει κολλήσει με αυτό το θέμα: ότι πρέπει να πάρει εκδίκηση από την Ελλάδα. Αυτό ανάγεται σε σφαίρες πέραν της πολιτικής, είναι εμμονή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην πραγματικότητα», όπως τόνισε, «δεν συμφέρει κανέναν η παράταση αυτής της εκκρεμότητας και δεν συμφέρει κανέναν να μην μπει η Ελλάδα σε έναν δρόμο ανάκαμψης, η οποία θα διευκολύνει τη χώρα να αποπληρώσει τα χρέη της. Ολοι οι λογικοί άνθρωποι αυτό λένε, αλλά αυτός έχει κολλήσει σε αυτή την ιδέα, ότι η Ελλάδα μπήκε κατά λάθος στην ευρωζώνη, ότι είπε ψέματα και αλλοίωσε τα επίσημα στοιχεία της, ότι έκανε σπατάλες, άρα, με κάποιον τρόπο, αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι μια αντίληψη μεταξύ προτεσταντισμού και γεροντικής εμμονής».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα