Γελοιότητες από τον Ολλανδό Βίλντερς: Οι Ελληνες τρώνε τα λεφτά τους σε ούζο και σουβλάκια

Θυμίζοντας έντονα τη ρητορική του συμπατριώτη του και υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ, που πριν από λίγο καιρό υποστήριζε πως οι Ελληνες σπαταλούν τα χρήματά τους σε ποτά και γυναίκες, ο λαϊκιστής ηγέτης της ολλανδικής Ακροδεξιάς Γκερτ Βίλντερς (φωτό) πήρε τη σκυτάλη της χυδαιότητας και επιτέθηκε με τη σειρά του στη χώρα μας. Μάλιστα, υποστήριξε πως οι Ελληνες εξαπατούν την Ευρώπη ζητώντας -και παίρνοντας τελικά- δανεικά, τα οποία ακολούθως σκορπούν πίνοντας ούζα και τρώγοντας σουβλάκια!

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία μαζί με άλλους δύο βουλευτές του απηύθυνε ερώτημα αρχικά για να μάθει ποιο είναι το ύψος της δόσης που θα λάβει η Ελλάδα και σε ποιο ποσοστό μετέχει σε αυτό η Ολλανδία. Ωστόσο, ο τόνος τους ήταν -τουλάχιστον- προκλητικός, αν όχι χυδαίος. «Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι οι Ελληνες δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους σε σουβλάκι και ούζο, και στη συνέχεια να ζητάνε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Ελληνες ότι δεν θα ανταμείβονται για την απάτη και την εξαπάτησή τους;

Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα; Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές ότι οι Ολλανδοί δεν θα δώσουν άλλα χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο;» ρώτησε ο Βίλντερς, την ώρα που στη χώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα