Ερωτες, φόνοι και μυστήριο!

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Τρεις γαμπροί. Τρεις υποψήφιες νύφες. Τρεις φόνοι. Τρία νυφικά βαμμένα κόκκινα… Τι ενώνει αυτές τις γυναίκες, που δεν πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι το νυφικό κρεβάτι; Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις γαμπροί που πένθησαν προτού χαρούν;

Πότε ένας γάμος βάφεται με αίμα;

Ποιος θα μπορέσει να δώσει τις απαντήσεις;

Την Τρίτη 4 Ιουλίου ξεκίνησαν, στην Αθήνα, τα γυρίσματα της νέας «μαύρης κωμωδίας» του Alpha «Κόκκινο νυφικό» και η «δημοκρατία» εξασφάλισε φωτογραφίες με τους συντελεστές σε πλήρη δράση. Οι κάμερες άρχισαν να καταγράφουν τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτα, μυστήριο αλλά και πολλά ευτράπελα, καθώς τη ζωή, όπως λένε και οι συντελεστές, μπορείς να τη δεις και με άλλο μάτι.

Το σενάριο υπογράφει η μετρ του είδους Βάνα Δημητρίου, τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Γεωργίου και την παραγωγή υπογράφει ο Κούλλης Νικολάου.

Μάλιστα για τη νέα συνεργασία τους με τον Alpha o Κούλλης Νικολάου θέλει να δώσει τα μέγιστα, γι’ αυτό και δεν θα πρωταγωνιστήσει, αλλά θα οργανώνει τα πάντα πίσω από τις κάμερες. «Ο Alpha μάς τίμησε με τη συνεργασία του και θέλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Δημιουργούμε δύο αμιγώς ελληνικές παραγωγές, οι οποίες δεν θα έχουν κανένα κυπριακό στοιχείο. Το “Κόκκινο νυφικό” είναι ένα εβδομαδιαίο σίριαλ με κωμικές πινελιές, το οποίο γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και το μεγάλο ατού του είναι το πρωταγωνιστικό καστ».

Και ο Κούλλης Νικολάου δεν έχει άδικο.

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ηθοποιούς που είχαμε να δούμε χρόνια στη μικρή οθόνη, αλλά η Βάνα Δημητρίου τούς έπεισε με τη συγγραφική πένα της.

Ετσι θα απολαύσουμε ξανά την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την οποία είχαμε αρχικά γνωρίσει στον ρόλο της σεφ Ελπίδας το 2009, στο σίριαλ του Mega «H ζωή της άλλης» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη. Η επιστροφή της με το «Κόκκινο νυφικό» γίνεται λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Επίσης στη σειρά σημαντικό ρόλο θα κρατήσει η αξιόλογη ηθοποιός Δανάη Σκιάδη, την οποία είχαμε πρωτοδεί στον ρόλο της Ζωής στη σειρά του Mega «Τέσσερα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη το 2009.

Επιτυχία για τον Ανδρέα Γεωργίου και η συμμετοχή της γλυκιάς Γιούλικας Σκαφιδά, η οποία μετά τη μη πληρωμή της από τις σειρές του Mega «Νησί» και «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» είχε αποφασίσει να μην πάρει μέρος σε κάποια άλλη τηλεοπτική σειρά ώσπου σιγουρεύτηκε από τον Alpha.

Επιστροφή

Μετά τη συμμετοχή της στην «Εθνική Ελλάδος», όπου μας εξέπληξε στον ρόλο της γυναίκας που κακοποιείται από τον άνδρα της, διά χειρός Γιώργου Καπουτζίδη, επιστρέφει στον ρόλο της Λούσης και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε μεγάλα κέφια.

Από το «Μπρούσκο» ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, την Ελένη Βαϊτσού -με την οποία, παρά τις φήμες, διατηρεί τις καλύτερες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις- και με τον σημαντικό Κύπριο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο, τον οποίο θα ξεχωρίσουμε στον ρόλο του Παπαφώτη.

Επίσης το γυναικείο κοινό θα έχει τη χαρά να δει ξανά τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και τον Νίκο Πουρσανίδη σε καινούργιους γοητευτικούς ρόλους.

Ακόμη στην παραγωγή θα πάρουν μέρος οι Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Στέφανη Χαραλάμπους και Σοφία Πριοβόλου.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα