Την άφησε «ζωντανή»

Το βήμα έγινε, αλλά δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Παναθηναϊκό, που τον αδικεί το υπέρ του 1-0 επί της Γκαμπάλα στη Λεωφόρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν από χθες να τελειώσουν την υπόθεση «πρόκριση» στα πλέι οφ της διοργάνωσης (υπό προϋποθέσεις θα είναι στους ισχυρούς αν προκριθούν). Το γκολ με πέναλτι (για χέρι του Γκουρμπάνοβ) του Μολίνς στο 37′ έδωσε τη νίκη και το πλεονέκτημα στο «Τριφύλλι», και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν είναι αρκετό για να δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν -από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ευκαιρίες τους χθες, έχοντας και δύο δοκάρια, με τον Λουντ στο 10ο και το 74ο λεπτό- με το σκεπτικό ότι τα πάντα για την πρόκριση είναι ανοιχτά. Με βάση πάντως τη χθεσινή εικόνα των Αζέρων, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα, καθώς είναι ποιοτικότερος από τον αντίπαλό του. Ωστόσο, καλείται να πάει προετοιμασμένος κατάλληλα, προκειμένου να μην υποστεί οδυνηρό αποκλεισμό, όπως πριν από δύο χρόνια, από τον ίδιο αντίπαλο. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2015 η Γκαμπάλα πανηγύρισε την πρόκριση με το 2-2 που απέσπασε στην Αθήνα, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μπακού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (70′ Καμπέσας), Αλτμαν (87′ Δώνης), Μολίνς (70′ Λουτσιάνο).

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βερνιντούμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Μαλόουν (76′ Κονέ), Χιουσεΐνοβ, Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Οζομπιτς, Νταμπό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα