Ο Κάρολος με την Καμίλα στην Κέρκυρα για διακοπές και ο Ουίλιαμ στον… θρόνο

Το πριγκιπικό ζεύγος θα μείνει στην πολυτελή  βίλα Ρότσιλντ

Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, βρίσκεται από την Τετάρτη ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας μαζί με τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.

Το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» αργά το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με τα περίπου 10 άτομα της συνοδείας του και μεταφέρθηκε με ταχύπλοο στην περιοχή της Κερασιάς, για να φιλοξενηθεί στην πολυτελή βίλα της γνωστής οικογένειας Ρότσιλντ, που δεσπόζει στο νησί περισσότερο από σαράντα χρόνια. Βεβαίως, η βίλα βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τόσο από ανθρώπινο δυναμικό όσο και από εκπαιδευμένους σκύλους.

Σημειώνεται ότι οι «γαλαζοαίματοι» έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν το νησί του Ιονίου και έχουν φιλοξενηθεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στη βίλα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόδραση στην Κέρκυρα αποτελούσε αγαπημένη συνήθεια και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η βίλα των Ρότσιλντ, γνωστής οικογένειας μεγαλοτραπεζιτών, συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια και βρίσκεται μέσα σε μια έκταση με πυκνή βλάστηση. Πολλές φορές στο παρελθόν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουν φιλοξενηθεί εκεί αρκετοί βασιλείς κρατών, αλλά και διάσημα πρόσωπα.
Η Κερασιά βρίσκεται 40 χλμ. βορειοανατολικά από την πόλη της Κέρκυρας και θεωρείται από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στο νησί των Φαιάκων, σε μια παραλία με λευκά βότσαλα, έντονη βλάστηση και καταγάλανα νερά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα