«Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Στρατό» λέει ο Καμμένος στον Πάγκαλο των… Ιμίων

Ολα του φταίνε του Θόδωρου Πάγκαλου, τώρα αποφάσισε να τα βάλει και με τον ελληνικό Στρατό. Δίχως καμία λογική και σε ακόμα ένα παραλήρημά του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, επιτέθηκε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας με αφορμή την επιχείρηση κατάσβεσης της προχθεσινής πυρκαγιάς στα Καλύβια (όπου έχει προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να εκλεγεί δήμαρχος η σύζυγός του, Χριστίνα Χριστοφάκη).

«Ο Στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό» τόνισε ο προκλητικός κ. Πάγκαλος, αναζητώντας τρόπους για να παραμένουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του.

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μη μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» συνέχισε χωρίς ίχνος ντροπής.

Οι συγκεκριμένες αναφορές του κ. Πάγκαλου δεν θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν από τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο: «Ο Πάγκαλος, που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς, να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» σημείωσε στο twitter (φωτό), ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα