Αλλαξε στέγη!

Ακόμη ένας αποσχίστηκε. Επειτα από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, και ο Παναθηναϊκός επέλεξε να πορευτεί μόνος του στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλάζοντας «στέγη».

Η πρόταση της Cosmote TV ήταν πολύ καλή για να της γυρίσουν την πλάτη οι νταμπλούχοι, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν το ποσό του 1.300.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Κάπως έτσι, οι υπόλοιπες 11 ομάδες του πρωταθλήματος της Α1 απέμειναν μόνες στην αναζήτηση συμφωνίας για την προβολή των αγώνων.

Το χθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έγινε με… τηλεοπτικό λόγο. Εκεί επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από την κεντρική διαχείριση, όπως έγιναν γνωστές και οι συζητήσεις του προεδρείου του ΕΣΑΚΕ τόσο με τη NOVA όσο και με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο πιθανότερος προορισμός είναι η κρατική τηλεόραση, η οποία φαίνεται ότι έχει καταθέσει πρόταση 1.500.000 ευρώ για τα δικαιώματα των 11 ομάδων. Οπως όλα δείχνουν, η είδηση της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πακέτο δεν αλλάζει την πρόθεση της ΕΡΤ.

Σλούκας: «Ιδανικό μείγμα»

Στο μεταξύ, η Εθνική ομάδα επέστρεψε χθες από το Καρπενήσι. Το πρώτο φιλικό τεστ για τη «γαλανόλευκη» είναι προγραμματισμένο για τις 7 και 8 Αυγούστου στο τουρνουά της Πάτρας, όπου θα συμμετάσχουν η Ουκρανία, η Ρουμανία και η Βρετανία.

«Υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε και γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ, υπάρχουν παίκτες με μεγάλες εμπειρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πολύ αθλητικοί παίκτες. Δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε το ιδανικό μείγμα» δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα