Σοκ! Συνελήφθη ο γιος του Κώστα Πρέκα για δεκάδες βίαιες επιθέσεις σε γυναίκες

Εκπληξη έχει προκαλέσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση ότι ο γιος του γνωστού ηθοποιού Κώστα Πρέκα συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι τη γρονθοκόπησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν μαζί με το παιδί της στην πλατεία Χαλανδρίου.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, φέρεται ότι έχει διαπράξει στο παρελθόν πάνω από 50 βίαιες επιθέσεις σε γυναίκες.

Επίθεση σε μητέρα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο συμβάν του Σαββάτου, ο γιος του γνωστού πρωταγωνιστή είχε πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι, περίπου τριών χρόνων, και τη γρονθοκοπούσε πολύ δυνατά στο πρόσωπο.

Μάλιστα, όταν είδε έναν περαστικό να πλησιάζει, έσπρωξε τη γυναίκα -η οποία είχε πέσει στα γόνατα για να προστατεύσει το παιδί της- και εξαφανίστηκε σε κάποια σκαλιά. Ενας από τους αυτόπτες μάρτυρες κυνήγησε τον 34χρονο, χωρίς να καταφέρει να τον πιάσει. Ομως, τελικά, τον συνέλαβε η Αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του ηθοποιού έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά, κάθε φορά που συλλαμβάνεται, οδηγείται στο ψυχιατρείο για ολιγοήμερη νοσηλεία και, μετά τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, επιστρέφει στο σπίτι του. Οπως λένε οι αστυνομικοί, η βίαιη συμπεριφορά του επανέρχεται όταν σταματά τα χάπια του. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια ότι έχει έναν γιο, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του και τον βλέπει κατά καιρούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα