Πρώην μοντέλο ανέλαβε να σώσει τον Τραμπ

Η πανέμορφη 28χρονη Χόουπ Χικς, πρώην μοντέλο και έμπιστη βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε προσωρινά το τιμόνι της επικοινωνιακής πολιτικής του Λευκού Οίκου, στη θέση του αποπεμφθέντος Αντονι Σκαραμούτσι. Η νεαρή σύμβουλος εργάζεται ως διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας για τον Αμερικανό πρόεδρο και λέγεται ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η Χικς θα συνεργαστεί στενά με την εκπρόσωπο του Τραμπ, Σάρα Σάντερς, αλλά δεν διευκρινίστηκε για πόσο διάστημα θα κατέχει το νέο πόστο της. Η Χικς είχε διατελέσει εκπρόσωπος του Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του το 2016, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει δημοσίευμα των «New York Times», που τη χαρακτήριζε «την εκπρόσωπο Τύπου με τα λιγότερα προσόντα στη νεότερη ιστορία των προεδρικών εκστρατειών».

Το βιογραφικό της κοσμούν επίσης μια θέση στις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας του Τραμπ και της κόρης του Ιβάνκα, καθώς και η παλαιότερη ενασχόλησή της με το μόντελινγκ. Αγνωστη παραμένει πάντως η θέση της Χικς αναφορικά με τον τρόπο που ο Αμερικανός πρόεδρος χειρίστηκε τα αιματηρά επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια και την επιλογή του να επιτεθεί στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του.

«Το κοινό μαθαίνει ακόμη περισσότερο πόσο ανέντιμα είναι τα μέσα ενημέρωσης. Fake News! Διαστρέβλωσαν εντελώς αυτό που είπα για το μίσος, τον σεχταρισμό κ.λπ. Ντροπή!» έγραψε στο twitter.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα