Από λάθος αριθμό σε λάθος… κατεύθυνση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που μπερδεύει από δρόμους έως κινητά!

Κυριολεκτικά στο αντίθετο ρεύμα «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Καβάλας. Εκπληκτοι οι περαστικοί διαπίστωσαν, αμέσως μετά, ότι πρωταγωνιστής και υπαίτιος αυτού του απίστευτου τροχαίου, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, ήταν ο τοπικός βουλευτής. Ο οδηγός του λεωφορείου που κινούνταν στη σωστή λωρίδα δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αυτοκίνητο του κ. Εμμανουηλίδη στο πίσω μέρος του.

Αργότερα, και με μια δήλωση «μετανοίας», που υποδηλώνει ότι τελεί σε πλήρη σύγχυση, ο βουλευτής έριξε αρχικά την ευθύνη στον οδηγό του λεωφορείου αλλά αμέσως μετά αναγνώρισε πως ο ίδιος φταίει (!), καθώς ομολόγησε πως παραβίασε τον ΚΟΚ.Ο κ. Εμμανουηλίδης πρέπει να θεωρείται «κινούμενη βόμβα» γενικότερα για την τοπική κοινωνία (αλλά και το ίδιο του το κόμμα), καθώς εμπλέκεται σε γκάφες ολκής, με μεγαλύτερη εκείνη του περσινού Αυγούστου.

Τότε εν εξάλλω έψαχνε τον Νίκο Τόσκα στο τηλέφωνο ζητώντας -δήθεν- ενισχύσεις για την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στον νομό, καταγγέλλοντας στα κανάλια σε ζωντανή μετάδοση ότι ο υπουργός δεν ήταν καν στο γραφείο του.

Την ίδια ώρα, όμως, ο κ. Τόσκας ήταν στην Καβάλα επιβλέποντας προσωπικά τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων. Και σαν μην έφτανε αυτό, αποδείχθηκε αργότερα διά στόματος… Αλέξη Τσίπρα ότι ο κ. Εμμανουηλίδης είχε πάρει λάθος τηλέφωνο και μιλούσε με άσχετο πρόσωπο (!). «Ποιες 3 το μεσημέρι, καιγόμαστε σας λέω…» έλεγε στη «θρυλική» τηλεφωνική επικοινωνία που κατέγραφε τηλεοπτική κάμερα και έγινε μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ. Λίγες μέρες μετά ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «έκκληση» προς τον Νίκο Τόσκα αποκαλύπτοντας ότι ο βουλευτής του δεν τηλεφωνούσε το γραφείο του υπουργού αλλά καλούσε… λανθασμένο αριθμό.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να μπω αντικανονικά στη Μητροπόλεως για να παρκάρω το αυτοκίνητό μου. Το όλο θέμα έληξε μέσα σε λίγα λεπτά. Σαφώς και φταίω» δικαιολογήθηκε αυτή τη φορά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται πως κάθε Αύγουστο… σεληνιάζεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα