Συνάντηση Δωροθέου – πρίγκιπα Νικόλαου σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Στη Μύκονο συναντήθηκαν ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος και το ζεύγος του πρίγκιπα Νικόλαου και της συζύγου του Τατιάνας, και μάλιστα για καλό, φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Χώρας Μυκόνου αυτές τις ημέρες φιλοξενείται έκθεση με έργα νέων καλλιτεχνών, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα διατεθούν στον νεοσύστατο Οργανισμό HOPEgenenis, του οποίου ο μητροπολίτης Δωρόθεος είναι επίτιμο μέλος. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, παρουσία και του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, επισκέφθηκαν τους χώρους όπου εκτίθενται τα έργα, δείχνοντας τον θαυμασμό τους για τον υψηλό σκοπό για τον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα από την πώληση.

Ο οργανισμός HOPEgenenis ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και στόχος του είναι η μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας τη στήριξη των γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά και απομονωμένες περιοχές της χώρας και επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη με δωρεάν ιατρική και νοσηλευτική παρακολούθηση, υπό τον Συριανό διακεκριμένο καθηγητή μαιευτήρα Στέφανο Χανδακά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα