Εγκλημα ερωτικού πάθους συγκλονίζει την Τουρκία

Από τη
Νεκταρία Καρακώστα

Το πάθος της για τον διάσημο Τούρκο παρουσιαστή και ηθοποιό Βατάν Σασμάζ και μια υπόσχεση γάμου που δεν τηρήθηκε ποτέ φαίνεται ότι όπλισαν το χέρι του 55χρονου πρώην μοντέλου Φιλίζ Ακέλ, που την περασμένη Κυριακή σκότωσε τον 43χρονο στο πολυτελές ξενοδοχείο «Conrad» της Κωνσταντινούπολης.

Οπως όλα δείχνουν, η Ακέλ πυροβόλησε με το όπλο της (που κατείχε νόμιμα) τέσσερις φορές στην πλάτη τον 43χρονο παρουσιαστή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε «φυτεύοντας» μία σφαίρα στο κεφάλι της.

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, ο Σασμάζ και η Ακέλ διατηρούσαν ερωτική σχέση από το 2009, όμως στη συνέχεια χώρισαν και το 2015 ο Σασμάζ παντρεύτηκε μια άλλη.

Πρώτη στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε η ανιψιά της Ακέλ Ντόρα Ερκάν, που λίγο πριν δειπνούσε με τη θεία της στο εστιατόριο του «Conrad», όπου διέμεναν και οι δύο πρωταγωνιστές του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, πάθους. Καταθέτοντας στις Αρχές, η Ερκάν χαρακτήρισε παράξενη τη συμπεριφορά της 55χρονης θείας της. «Μιλούσε συναισθηματικά. Ηταν σαν να με αποχαιρετούσε» ομολόγησε.

Κάποια στιγμή, η Ακέλ, αφού έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της, κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της «για να κάνει μια δουλειά», αφήνοντας την ανιψιά της στο εστιατόριο. Καθυστερούσε όμως να επιστρέψει και η Ερκάν την αναζήτησε με τη βοήθεια της ασφάλειας του ξενοδοχείου.

Αυτοψία

Τα πρώτα συμπεράσματα της αυτοψίας που διενήργησαν οι Αρχές δείχνουν ότι η Ακέλ πυροβόλησε τον παρουσιαστή την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς την πόρτα του δωματίου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

«Η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του (σ.σ.: με τον Βατάν) για χρόνια. Συνέχεια μου έλεγε ότι θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί» φέρεται ότι δήλωσε η Ερκάν, σύμφωνα με τη «Daily Sabah», ενώ ο σύζυγος της Ερκάν δήλωσε ότι το 55χρονο πρώην μοντέλο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Ακέλρ φαίνεται ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Σασμάζ. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα