Τι γύρευε ο Φον Αδωνις με Σόιμπλε, Πατεράκη;

 Με ύφος υποτακτικού πήγε σε συγκέντρωση του CDU και υποκλίθηκε στον Σόιμπλε   Περίεργες παρέες για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κατά την προεκλογική εκστρατεία της ΜέρκελΗ Θέση μας: Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης:

►Ερώτηση στη Βουλή για τα τραπεζικά «φέσια» στις κάρτες

►Τι θα κάνουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ με τα δάνεια;

►Επιτέλους αρχηγός! «Χαστούκι» Κυριάκου στον Τραγάκη που ήθελε να ορίσει… διάδοχο τον γιο του

►Το Αζερμπαϊτζάν όπου βρήκε καταφύγιο ο… Μαντέλης λάδωνε τους πάντες

►ΟΑΕΔ: Δουλειά για 10.000 ανέργους!

►Παράταση για τους δασικούς χάρτες έως 25 Σεπτεμβρίου

►Στο ηλεκτρονικό σφυρί μέχρι τον Δεκέμβριο 5.000 ακίνητα

►Στον αέρα το νομοσχέδιο Αχτσιόγλου για τα εργασιακά

►Η τελική (;) τροπολογία για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

 

Ο γνωστός υμνητής της τρόικας και των Μνημονίων Αδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τα δικά του όρια! Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της Ανγκελα Μέρκελ και έσπευσε να υποκλιθεί σχεδόν (!) και να φωτογραφηθεί με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με ύφος υποτακτικού! Αγκαλιά με τον εχθρό αλλά και με τον έμπορο όπλων ο Αδωνις, αφού στην ίδια συγκέντρωση βρισκόταν (και φωτογραφήθηκε μαζί του) ο γνωστός για την εμπλοκή του στα εξοπλιστικά προγράμματα επί ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πατεράκης.

Ο κ. Γεωργιάδης πήγε στη Γερμανία, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, για να στηρίξει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. «Ο κ. Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία, κατόπιν της πρόσκλησης του κ. Μίκαελ Φουξ (σ.σ.: αντιπρόεδρος του CDU), να έχει μια συνάντηση τετ α τετ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Οι δυο τους για περίπου 20 λεπτά συνομίλησαν για την Ελλάδα αλλά και για τις εκλογές στη Γερμανία» έλεγαν οι διαρροές από το περιβάλλον του.

Καμία αναφορά, ωστόσο, στις επαφές και στη συνομιλία του με τον Γιώργο Πατεράκη, που διατηρεί στενές επαφές με το γερμανικό κατεστημένο και φέρεται μάλιστα ότι είχε μεσολαβήσει για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο. Τα έργα και οι ημέρες του κ. Πατεράκη είναι γνωστά. Είναι εκείνος που προωθούσε το μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter στην Ελλάδα (επί κυβερνήσεων Σημίτη), που διαδραμάτισε ρόλο στη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη γερμανική HDW, που ενήργησε ως λομπίστας στην πώληση των περίφημων υποβρυχίων που «έγερναν». Τι ήθελε άραγε μαζί του στη Γερμανία ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.;

Γνωστή η λατρεία

Για τον ολετήρα της Ελλάδας Σόιμπλε η λατρεία του κ. Γεωργιάδη είναι γνωστή. Τι κι αν ακόμα και χθες ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έλεγε πως «ακόμη και στα τέλη του προηγούμενου χρόνου» ο Σόιμπλε υποστήριζε σε συνάντησή μας «πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ»; Ο κ. Γεωργιάδης δεν αλλάζει γνώμη.
Αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 έγραφε στο twitter ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι «άπαιχτος»! (με αφορμή ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει για τη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Αθήνα). Εναν χρόνο νωρίτερα, πάλι μέσω του αγαπημένου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έγραφε «απίθανο άρθρο», αναφερόμενος σε ένα με τίτλο «Nα ευγνωμονείτε τον Σόιμπλε…»!

Τι έγραφε το εν λόγω άρθρο; Οτι «όταν ο σημερινός αντιγερμανισμός θα έχει περάσει, κάποιος άλλος θα ευχαριστήσει “την κυβέρνηση της Γερμανίας” για τη συμβολή της, κ.λπ., κ.λπ. Λέω να το κάνουμε από τώρα και να ευχαριστήσουμε τον δαίμονα Βόλφανγκ Σόιμπλε!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα