Καμμένος για ΝΔ: Δεν συνεργάζομαι με άκρα!

Ευθεία επίθεση από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. που έβαλε στο στόχαστρο Γεωργιάδη και Βορίδη

Πιστός στη ρήση του Κώστα Καραμανλή (αναφερόμενος τότε στον ΛΑΟΣ) «δεν συνεργάζομαι με τα άκρα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη» πρόσθεσε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξή του, λίγες ώρες μετά τη στήριξη που του πρόσφερε ο Αλέξης Τσίπρας (από τη ΔΕΘ), λέγοντας πως δεν ανήκει ούτε στον χώρο της Αριστεράς αλλά ούτε και στον χώρο της Ακροδεξιάς, «δεν ήταν στα νιάτα του στον ΛΑΟΣ ούτε κυκλοφορούσε με βαριοπούλες στα πανεπιστήμια».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι στα τρία χρόνια που συνεργάζεται με τον κ. Τσίπρα «δεν έχω στενοχωρηθεί ποτέ». «Η στάση μας είναι πολύ έντιμη και οι απόψεις μας έχουν γίνει απόλυτα σεβαστές. Αυτά τα τρία χρόνια που είμαστε μαζί με τον κ. Τσίπρα δεν έχουμε φτάσει ούτε μία φορά σε ένταση. Φυσικά και έχουμε διαφωνίες με υπουργούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Απαντώντας ο Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας κοιτάζει προς την Κεντροαριστερά, ο κ. Καμμένος δεν έχει ρόλο και αναζητά καινούργιο».

Ο ΥΕΘΑ υποστήριξε επίσης ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να ακολουθήσει την τακτική Μεϊμαράκη, που ψήφισε το 2015 τα μέτρα με τους δανειστές, και να συμβάλει στην εθνική ομοψυχία για την έξοδο από τα Μνημόνια. Οσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Καμμένος τον χαρακτήρισε «άδικο φόρο», ειδικά «για τα ακίνητα που δεν παράγουν εισόδημα». «Μακάρι να μπορούσαμε να τον καταργήσουμε χθες» είπε. Σχολιάζοντας το Προσφυγικό, δήλωσε πως «κάναμε ό,τι έπρεπε, σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς, ώστε να μη γίνει η Ελλάδα μία χώρα-τράνζιτ τρομοκρατών».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δώσει σήμερα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ χθες εγκαινίασε 19 ανακαινισμένα διαμερίσματα για τις ανάγκες των σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ, τα οποία αποτελούν μέρος ενός προγράμματος συνολικής κατασκευής 385 στρατιωτικών οικημάτων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα