Πίκρα με «Λύμπε»

Ασχημη εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η προσέγγιση του Νίκου Λυμπερόπουλου στον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Καρβουνίδη και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιάννη Κώτση.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο «Τριφύλλι» και τους έπεισε να μετακομίσουν στην «Ενωση», στην οποία θα ενσωματωθεί και ο γυμναστής αποκατάστασης Νίκος Πανουργιάς.

Οι κινήσεις αυτές του «Λύμπε» δεν άρεσαν καθόλου στα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που τις σχολίαζαν με καθόλου κολακευτικά λόγια. Αυτό πάντως που καίει περισσότερο τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ συνεχίζεται και εντός της εβδομάδας είναι πιθανό ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ να τοποθετηθεί δημόσια, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βρει δυνατούς συμπαίκτες, ενώ είναι πιθανό ο Γιάννης Αλαφούζος, που σκοπεύει να καλύψει μέρος των χρεών που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, να συμμετάσχει στο PAO Foundation. Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να σημειωθούν σε περίπου τρεις, τέσσερις εβδομάδες.

Εκτός ο Καμπέσας

Στα αγωνιστικά, ο Μπράιαν Καμπέσας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή. Ο άσος από το Εκουαδόρ είχε τραυματιστεί στο ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα και έτσι τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που ήταν καθαρή, με αποτέλεσμα να ανακουφιστούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Η μαγνητική έδειξε διάταση στον δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής και τοποθετήθηκε στον ποδοσφαιριστή μπότα ακινητοποίησης. Πλέον, θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ίδρυσαν τον πρώτο σύνδεσμο φιλάθλων ΑμεΑ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα