Δύο δυνατοί συμπαίκτες

ΠΑΟ και ΟΠΑΠ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με στόχο τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Μετά την ποδοσφαιρική ΑΕΚ και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός για ακόμη μία σεζόν θα έχει στο… πλευρό του τον ΟΠΑΠ. Σε μία λαμπρή συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε για την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, άπαντες ευχήθηκαν η νέα σεζόν να είναι πετυχημένη και να συνδυαστεί με τίτλους. 

Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού του Πάμε Στοίχημα. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιεν Κόουπ: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού, σηματοδοτώντας τη νέα χρονιά για την άριστη συνεργασία μας. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ όλων των εποχών και πέρυσι η χρονιά του ήταν καταπληκτική, κατακτώντας το νταμπλ. Ξεκινάμε μία χρονιά που αναμένεται να είναι μακρά και συναρπαστική και στην οποία ο σύλλογος θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Το μπάσκετ είναι ένα από τα κορυφαία αθλήματα στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός και η μπασκετική κληρονομιά του ταιριάζουν απόλυτα με το Πάμε Στοίχημα, που θα εμφανίζεται στη φανέλα της ομάδας. Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και ελπίζουμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας σε κοινωνικό επίπεδο, όπως η κερκίδα για τα παιδιά. Ολοι εμείς στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα». 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιώτης Τριαντόπουλος είπε: «Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Εχουμε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για τον ελληνικό αθλητισμό. Πέρυσι είχαμε μία άψογη συνεργασία, μας έφερε και τύχη με την κατάκτηση του νταμπλ και πιστεύουμε πως τη νέα χρονιά θα έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας και υγεία σε όλους».

Πασκουάλ: «Περήφανοι για το λογότυπο στη φανέλα μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ (φωτό) ήταν ο άνθρωπος που «αγκαλιάστηκε» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στη χθεσινή εκδήλωση και μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας είπε: «Θα ήθελα να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον δεύτερο χρόνο αυτής της συνεργασίας. Ηταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά και ελπίζουμε ότι θα την επαναλάβουμε αυτή τη σεζόν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε αυτό το λογότυπο στη φανέλα μας γιατί είναι μία εταιρία που έχει δράση σε πολλές κοινωνικές πτυχές. Ελπίζουμε και εμείς ότι με τη δουλειά μας και τις αρχές μας θα στηρίξουμε αυτή τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ». 

Ο Νικ Καλάθης εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του είπε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και φέτος. Η πρώτη χρονιά ήταν φανταστική για όλους μας. Κατακτήσαμε το νταμπλ. Εμείς αγωνιζόμαστε για να βοηθάμε τα νέα παιδιά. Με την ομάδα πηγαίνουμε στα νοσοκομεία. Για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η δράση του ΟΠΑΠ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να εκπροσωπούμε τον ΟΠΑΠ και που συνεργαζόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά». 

Δηλώσεις έκαναν στο τέλος και ο Νίκος Παππάς με τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Οι δύο παίκτες μίλησαν για τη νέα χρονιά και για τους στόχους της ομάδας, που φτάνουν στη διατήρηση των τίτλων στην Ελλάδα και στη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα